Music Kitchen Playarea / Muziekkeuken speelomgeving

AF_Speelomgeving_muziekkeuken02 Marjan Verboeket van Studio PAPAS en Koen Crommentuijn designed this playground for Babelut – Musica, Belgium. In this playground children (3 month – 3 years) can play with sound and make music with all kinds of instruments.

Babelut, Kunst voor de allerkleinsten

Babelut zet de relatie van baby’s en peuters met muziek, dans, beeld en theater centraal. Babelut schept een creatieve ontmoetingsplaats voor alle doelgroepen met voorstellingen, workshops en debatten.

Doelstellingen Babelut 
– Onderzoek en experiment naar de invloed van muziek bij 0- tot 3- jarigen.
– Uitwerken van een specifiek aanbod voor 0- tot 3- jarigen.
– Sensibiliseren van de verschillende doelgroepen die professioneel omgaan met 0- tot 3- jarigen.

http://www.musica.be/nl/babelut-kunst-voor-de-allerkleinsten

AF_Speelomgeving_muziekkeuken01

AF_Speelomgeving_muziekkeuken03 AF_Speelomgeving_muziekkeuken04 AF_Speelomgeving_muziekkeuken06 Klingellepels_geluidsboom Lossespeelobjecten_muziekkeuken Muziekkeuken_interieur Muziekkeuken_kinderen Onderdeel_muziekkeuken01 Onderdeel_muziekkeuken02 Onderdeel_muziekkeuken03 Overzicht_muziekkeuken Speelomgeving_muziekstruik03 Speelomgeving_muziekstruik04 Speelomgeving_muziekstruik05 Speelstruik Steeldrum_in_muziekkeuken01 Steeldrum_in_muziekkeuken02 Steeldrum_in_muziekkeuken03 Steeldrum_in_muziekkeuken04 Stilteboom_bij_muziekkeuken Stiltehoofdtelefoon_aan_stilteboom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: